Line Cook

Pomocný kuchár

Práca v rezorte

Pomocný kuchár je zodpovedný za prípravu kvalitných jedál. Pracuje pod veľkým tlakom, pričom si zachováva organizačnú schopnosť, aby dokázal rýchlo a efektívne na čokoľvek v práci reagovať. Pracuje ako člen tímu v dynamickom pracovnom prostredí ako je reštaurácia.

Náplň práce

  • Denná príprava jedál na rôznych stanovištiach v kuchyni
  • Príprava stanovíšť podľa inštrukcií reštaurácie
  • Príprava všetkých jedál podľa sanitárnych a časových pokynov
  • Dodržiavanie receptúry, kontrola porcií a popisu prezentácií nastavených reštauráciou
  • Dopĺňanie všetkých zásob potrebných počas zmeny
  • Asistencia pri čistení, sanitárnej práci a organizácii kuchyne, mrazákov a všetkých skladov jedla
  • Príprava jedál pre zákazníkov s potravinovými alergiami alebo intoleranciou
  • Servírovanie správnej veľkosti porcie jedla pri správnej teplote
Dostupné destinácie Vancouver Island, Canadian Rockies, Okanagan
Typy zamestnávateľov Reštaurácie
Dátum nástupu
  • Zime: október
  • Leto: máj
Priemerný plat $12/hod
Priemerný počet odpracovaných hodín 40 hodín týždenne
Požiadavky (skúsenosti a kvalifikácia)
  • Minimálne ročné skúsenosti s varením
  • Znalosť metód a postupov pri servírovaní jedál, zásad hygieny a princípov bezpečnej manipulácie s potravinami
  • Schopnosť zdvihnúť cca 22 kg
  • Efektívna tímová práca a komunikačné schopnosti
Úroveň angličtiny Pokročilá
Štúdium v Kanade, víza do Kanady, práca v Kanade 4.9/5 8
Spracovávame súbory cookies. Pomáhajú nám k správnemu fungovaniu webovej aplikácie, k poskytovaniu funkcií sociálnych sietí, personalizácii obsahu a inzercie a k analýzam jeho návštevnosti. Používaním webu súhlasíte s ich užívaním.